Новини

Квартет Destiny на бис във Варна

4 обратно в новини
Квартет Destiny на бис във Варна виж галерия

Квартет Destiny изправи на крака варненската публика. Дамите представиха с виртуозност и финес авторския си концерт-спектакъл „Усещане за жена“ във Фестивален и Конгресен Център – Варна и получиха бурни аплодисменти и няколко покани за бис.

„Не сме се и надявали на по-топло посрещане, особено след дългото отсъствие от сцената. Публиката участва активно с нас в спектакъла със своите сърдечни реакции и аплодисменти на крака на няколко пъти.“, споделя в еуфорията след концерта Звезделина Халтъкова (цигулка).

Концерт-спектакълът, режисиран от Касиел Ноа Ашер, представя най-доброто от творчеството на Destiny във вълнуващ формат с разнообразен сценарий и интеракция с публиката. Впечатляващото лазерно шоу в залата е дело на Анди Фокър (Andy Faulkner).

Варненци се развълнуваха особено при представянето на Gypsy Song („И наяве, и насон“) от Влатко Стефановски, Буба Мара и Sabre Dance („Танц със саби“) от Арам Хачатурян. Изключително емоционален момент настана по време на Hungarian Dance No. 5, когато момичетата слязоха сред публиката, а Звезди целуна своя любим по време на изпълнението. Спектакълът завърши с най-новия аранжимент на квартета -„Йовано,Йованке“, в което се включи и цялата публика.

След топлото посрещане във Варна, Destiny квартет продължават своето турне към Ловеч и техните Люлякови музикални вечери.