Цигуларката Гергана Алексиева стана майка на второ момиченце

2 обратно в новини
Цигуларката Гергана Алексиева стана майка на второ момиченце виж галерия

Втора дъщеря донесе Съдбата на цигуларката Гергана Алексиева, лидер и мениджър на квартет Destiny. Момиченцето, носещо името Неда, се появи на бял свят преди няколко дни и е втора женска рожба за Гери и Слав след първородната Мая.
Буквално дни преди термина Гери и италианските продуценти на Destiny завършват записите на пилотния сингъл от новия албум на квартета Rather Be.”Огромнo браво и благодарност на момичетатa и на всички от екипа,че бяха толкова благосклонни към мен и изтърпяха капризите ми. Свършихме страхотна работа”, споделя изтощената, но видимо доволна Гери.
Поради напредналата бременност на Гери се наложило записите на парчето да бъдат завършени в София, а не както досега в студиото на тонрежисьора Марко Стрaчони в Рим. Rather Be вече се радва на голям интерес сред феновете на музикантките в социалните мрежи и им спечели вълна от покани за участия в телевизионни и радио предавания.
Сега Гери е спокойна и се наслаждава на семейната идилия. Щастливият татко твърди, че малката Неда е сто процентово копие на красивата си майка. Младата цигуларка споделя: ”Слав и аз решихме, че е време за ново начало след раздялата ми с Хипнотик. Така се роди идеята за Destiny. Новината,че съм бременна бе като знак на съдбата за нов етап в живота ми –както в професионален, така и личен план. ”

Гери не крие, че в момента се е фокусирала основно върху малката Неда, но вече се налага и да балансира между ролята на майка и музикант, тъй като трябва да поеме концертни ангажименти с квартета в края на месеца. Те са логично продължение на поредицата от участия в различни инициативи и събития, които Гери заедно с цигуларката Джанина Драгоева, виолистката Ивелина Туджарова и челистката Лора Табакова осъществи в края на миналата година.
Записите по новия албум на Destiny, който трябва да излезе до 2015 г., също е основен приоритет за Гери. Тя обаче е уверена, че с помощта на страхотния продуцентски екип от Италия, стоящ зад репертоара на формацията и перфектния синхрон с останалите момичета, всичко е възможно.